Sunday, August 7, 2011

One Item Check!

Merujuk kepada entry yang dahulu 'Things To Grab' tentang wishlist aku buat masa ini. Aku telah jayanya mendapatkan satu dari barangan tersebut. Walaupun bukan dari brand yang exactly aku idamkan. Tapi, ia tetap memikat dengan design yang sangat comel + simple + tampak ayu dan yang penting, warna pink (warna kelembutan) Tak sangka koleksi dari Casio pun ada yang comel-comel. Selama ni nampak edgy dan elegant je. Hehehe! 

Casio Sheen


Sangat puas hati. Alhamdulillah. Lagipun aku dah ada 1 dari Swatch. Beralih selera pulak pada Casio. Lepas ni brand lain pulak. Baru variety. (Mode hati berbunga-bunga)

2 comments:

People responses..