Sunday, July 17, 2011

Cara Aku Berterapi.

Setengah orang mengupah untuk mengurut untuk menghilangkan lenguh- lenguh badan. Setengah orang pula lebih rela mengunjung pusat terapi spa yang terbaik untuk tujuan yang sama. Ok. Untuk golongan yang  rasa macam malas untuk mencari tukang urut yang rasi dengan kita dan terlalu bakhil untuk melaburkan duit ditempat sebegitu. Mari belajar terapi di rumah sambil online. Ini bukan pakej promote seperti Rm100 di Facebook. Tapi, untuk kesihatan. Hehehe! Tak tau la korang tapi aku selalu buat.

Bila on lappy selalunya aku tak pakai bateri. So haruslah bergantung penuh pada bekalan elektrik yang ada. Maka, setelah lama meng'online' dan AC adapter pun semakin panas. Untuk menjadikan ia tidak sia-sia memanaskan diri. Aku dengan letak kaki aku atas tu. Dapat rasa macam bertungku. Kaki pun hilang lenguh. Aku pun selesa online. (Side effect dia aku tak tahu. Tak pernah nak kaji)  Kih kih kih! Itu je tips untuk hari ni. Terima kasih.



2 comments:

People responses..