Sunday, April 10, 2011

Things To Grab!


Huh! Banyak benda yang dah lama diidamkan nak beli. Geram je. Berapa lama dah pendam ni. Tapi one by one. Kalau ada rezeki ada la. Kalau tak ada nanti-nanti la. Ok. Barangnya biasa-biasa je pun. Janji puas hati guna. Antara barang-barangnya dalam list sekarang ni ialah:




Kalau orang semua dok sibuk dengan handphone macam Blackberry. Aku pulak dok sibuk dengan handphone macam ni. Mula-mula minat pada T-mobile Sidekick III (Super cool! Tapi function old fashion dah) So, aku pilih antara Nokia N900 atau E7 dan setelah teliti membandingkan antara dua model handphone ni aku memilih yang ini sebab anda boleh tengok kat sini.





Swatch Core Collection Be Found Pink
Sangat meminati design jam Swatch. Sebelum ni aku dah ada satu Swatch Check Pea dari Core Collection juga. Cuma nak cari yang ladies sikit yang padan apabila digayakan dengan baju kurung  atau apa-apa yang sesuai dan nampak lebih lembut.  :)




Casio G Shock G Lide
Jam ni dah lama teringin sebab jam macam ni lebih casual boleh match dengan apa-apa simple outfit. Dari tahun 2009 (masa zaman kolej)  nak jam macam ni. Tak pe, ada rezeki nanti beli. InsyaAllah. 




Vincci Wedges (Lebih kurang macam ni la)
Masa jalan-jalan dengan Syafira dan Andahar ke Jusco Ipoh. Singgah kat Vincci tengok kasut Sale. Belek satu per satu aku ada berkenan dengan kasut ni. Haih~ Dah la tengah mencari wedges sekarang ni. Macam tau-tau je pun. Hehehe! Must grab it ASAP!




Coach Handbag
Yang ini tak penting sangat sebab tu item paling bawah dalam list. Sebab handbag dah banyak. Rasa nak jual yard sale pun ada. Tapi sayang semua tu. Hehehe! Nanti-nanti la kalau rasa nak beli + ada sale beli kot.  :)





InsyaAllah. Kalau murah rezeki..


P/S: Gambar semua sumber dari Google

1 comment:

People responses..