Sunday, February 27, 2011

Wuahahahaha!!



3rd Edition

Ok. Dah tengok yang atas ni?



Sekarang tengok kat bawah ni pulak. 


Hahahahaha! Aku salah sorang contestant tu. Hahaha!

Dengar penjelasan aku ni dulu. Aku nampak pertandingan ni kat Facebook. Aku rasa macam best. Seteleh menelek satu persatu gambar dalam album tu aku decide apa kata aku try. Tapi bila aku baca ayat dia bagi bawah ni 

"Pastikan gambar anda betul2 cantik, jika tidak anda akan menerima email "Minta maaf penyertaan anda tidak diterima, harap dapat submit gambar lain"... Harap maklum. :)

Aku jadi teragak-agak dah. Tapi dalam teragak- agak tu tangan aku taip juga detail aku kat borang tu siap upload gambar lagi. Hahaha! Dia kata gambar akan ditapis dan jika layak gambar akan diupload dalam masa 3 hari. Aku tak tunggu pun.

Tadi masa aku ternampak post update Ratu Shawl Anggun Klasik ni. Aku tengok la album tu. Kot- kot la ada gambar aku. Tunggu lama untuk upload gambar satu per satu dalam album tu. Aku view gambar satu-satu. Banyak gambar nya. Aku ingat tak ada la gambar aku. Dalam masa yang sama aku pun bukak la satu tab lagi kat Google ni dengan niat nak bukak Yahoo email. Nak tengok la kalau aku dapat email seperti yang dinyatakan diatas tu.  Sekali pap! Aku terpana. 

Gambar aku??

Hahahahahahaha!!! Aku gelak tak mau-mau punya. Layak rupanya gambar aku ni. Hahaha!  

Kalau korang nak tengok klik siniGelak la korang puas-puas. Kalau korang baik hati korang 'like' la gambar tu.  Tapi sebelum tu kena la like page AnggunKlasik tu dulu. Selamat menge'like' ye. Hehehe!


P/s: Kalau masuk tu maksudnye gambar aku tu cantik la ye? Weee! :D
Pilihlah aku jadi..... lalala~ 

Thanks.  :)

No comments:

Post a Comment

People responses..