Tuesday, February 22, 2011

Hari Yang Hambar.

Hari ni rasa sesangat la boring. Tak tau nak buat apa. Kemas bilik dah, basuh kain dah, Tengok facebook sunyi je. Nak ajak kawan keluar rasa bersalah sebab 3 hari berturut2 keluar luar biasa lama nya. Dari pagi sampai malam. Selalu sekejap2 je. Dia lagi la. Siap tidur rumah aku berapa kali dah. Kesian kat dia. Bagi dia rehat. Aku pun rehat sama (Nak menyongket je kerja yah ni. Haih!)

Pas dah boring tengok facebook.Aku stalk blog orang pulak. Kih kih kih! Syiok wo. Blog kawan2, sedara mara, orang yang aku tak kenal dan paling menarik minat aku bila stalk blog Kevin Zahri.
(Sorry ye jangan marah ye Encik Kevin) Bukan sebab aku nak kuruskan badan tengok blog ni. (Ada la sikit2. Haha) Tapi, suka tengok video tentang how he fall in love and get married pastu have a kid dan some of the activity dia dengan anak dia. Comel! Honestly, a guy who really looking forward into family things ni. Memang mudah menambat hati perempuan. Aww!

Hahaha! Itu je nak cerita untuk menceriakan hari yang hambar ni. Peace! (^^) v

No comments:

Post a Comment

People responses..